כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

יש לי אתר ואני רוצה אתר חדש – מה לעשות?

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    אורח

אורי שלום רב!
    יש לי אתר באינטרנט שנעשה ע”י גורם חיצוני ואני מעוניין לעצב אתר חדש.
    הוא מאוחסן דרך איטרספייס ואני מעוניין להתנתק מהם.
    מה עלי לעשות?

mamon
    מנהל בפורום

הי,
    התהליך הוא כזה:
    1. תחילה אתה נרשם לחברת אחסון חדשה (בהנחה שכפי שאמרת, אינך מרוצה מהחברה הנוכחית שלך),
    2. מחברת האחסון אתה מקבל דומיין זמני (סוג של שילוב של אותיות ומספרים). את האתר החדש אתה בונה בעזרת קורס הוורדפרס שלנו על הדומיין הזמני. בזמן הזה האתר הנוכחי שלך עדיין קיים.
    3. כשהאתר החדש מוכן, אז אתה מעביר את הדומיין (הכתובת) של האתר שלך מהאחסון הישן את האחסון החדש. אנחנו יכולים לבצע את העברת הדומיין עבורך בחינם.
    זהו.

הערה חשובה: אם האתר הנוכחי שלך כבר צבר וותק מסוים ותוצאות בגוגל, כשבונים אתר חדש ישנו חשש שהאתר ייפגע בתוצאות שלו בגוגל. לכן חשוב לעשות אחד משני הדברים הבאים:
    1. או – לדאוג שכתובות העמודים באתר החדש יהיו זהים לגמרי לכתובות העמודים באתר הישן.
    2. או – לעשות הפניות 301 (כלומר הפניות קבועות) מכתובות הדפים באתר הישן את הכתובות המקבילים להם באתר החדש. ישנו תוסף וורדפרס שעושה את זה והוא בנוי בצורה מאוד פשוטה: אתה פשוט מכניס את כתובת העמוד הישן ואחר כך את כתובת העמוד החדש המקביל לו, וכך שוב ושוב לגבי כל העמודים (או לפחות לגבי העמודים שכבר התקדמו בגוגל).

אם יש שאלות אנחנו כאן.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו