- This topic has 9 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 5 חודשים by אלמוני.
- מאתתגובות
- יוני 16, 2016 בשעה 11:35 am #9149mamonמנהל בפורום
אני מקיים עם עוז וובינר ביום ראשון הקרוב, בנושא ניהול פיננסי, “מיינדסט” נכון להצלחה כלכלית, וגם עצות על שיטות מעשיות להכנסה נוספת כמ ומניות, שיווק, איביי, ועוד הרבה.
זאת הזדמנות פז בשבילכם לשאול אותו כל מה שבא לכם.
כדי שהוא יוכל קצת להתכונן, אתם מוזמנים לשלוח שאלות כאן בתגובות לפוסט הזה (אין צורך להירשם לפורום, והשאלות שלכם יכולות להיות אנונימיות).[size=5][b]להרשמה מוקדמת לוובינר הירשמו כבר עכשיו לוובינר כאן
[/b][/size]יוני 16, 2016 בשעה 4:20 pm #9150אלמוניאורחאם אני עובד כמורה, איך המיינדסט יכול להשפיע על רמת ההכנסה שלי?
(ולא, אני לא רוצה לעבוד בעוד דברים כמו שיווק רשתי)יוני 22, 2016 בשעה 4:54 pm #9177אלמוניאורחאני קצת מתפלא על אורי שמשתף פעולה עם מישהו שקורא למוצר שלו “נוסחת ההתעשרות”. אין נוסחאות ואין קסמים. יש עבודה ותפילה.
יוני 22, 2016 בשעה 4:56 pm #9178אלמוניאורחעוז קורן דיבר בסרטונים שלו הרבה על התודעה הנפשית והיחס לכסף.
גם אני ראיתי את סרט הסוד וקראתי את אבא עשיר אבא עני וכו’.
אז מצד אחד זה די מפתה להאמין בזה,
אבל מצד שני:
1. לא ברור לי איך זה מסתדר עם האמונה שלי באלוקים. אם הכל תלוי במחשבה שלי, איפה הוא נכנס?
2. אנחנו רואים שזה פשוט לא עובד…
תודהיוני 22, 2016 בשעה 4:58 pm #9179אלמוניאורחקודם כל תודה, כיף שיש הזדמנות כזו. נניח שיש לי 50,000 ש”ח מיותרים שאני רוצה להשקיע אותם. ונניח שעוז יציע לי השקעה שיכולה לתת לי אפילו 15 אחוז בשנה. זה עדיין לא ממש מקרב אותי ללהיות עשיר. אז מה עושים?
האם האפשרות באמת להתעשר שמורה רק למי שיש לו נתוני פתיחה טובים (כלומר הון להשקעה)?יוני 22, 2016 בשעה 5:01 pm #9180אלמוניאורחאני מקבלת דיוורים מאורי (אתר ממון) ומעוד כמה עשרות מנטורים למיניהם כבר כמה שנים. לאחרונה היתה השקה של אליהו שירי, גיל אורלי, עכשיו יש השקה גם של עוז וגם של מיכאל גורביץ’. מה בעצם ההבדל בין כולכם? האם זה הכל אותו התוכן, ורק כל אחד מעביר את זה בסגנון קצת אחר?
יוני 22, 2016 בשעה 5:04 pm #9181אלמוניאורחמצטרף למיכל. לא ברור היחס בין כולכם. כולכם מדוורים אחד לשני, כך שקשה לדעת על מי לסמוך, ולא ברור לי ההבדל בין הקורסים השונים. אשמח אם עוז יתייחס לזה.
יוני 22, 2016 בשעה 5:06 pm #9182אלמוניאורחהייתי רוצה בוובינר הנחיה כמה שיותר מעשית, מה ממש לעשות תכלס. איך תוך שנתיים המצב הכלכלי שלי משתנה ללא היכר.
יוני 22, 2016 בשעה 5:09 pm #9183אלמוניאורחאני עקרת בית. לא רוצה להשקיע יותר משעה ביום מהבית. על מה היית ממליץ להתחיל איתו?
יוני 22, 2016 בשעה 5:37 pm #9184אלמוניאורחהי עוז, זה אורי. אני אשאל את השאלה גם בוובינר אבל בא לי לשמוע גם דעות של אחרים אז אני כותב גם כאן.
לי קצת קשה עם עצם הרצון להתעשר. יש בי רצון כזה, אבל גם יש בי צד שמתנגד לו. למה לרדוף אחרי העושר? למה לא במקום “נוסחת ההתעשרות”, משהו כמו – “נוסחת ה’לשמוח במה שיש, לתרום כמה שאפשר, ואם אפשר אז גם להרוויח יותר ולאפשר לי ולמשפחה דברים שהם רוצים ושכרגע אולי אין אפשרות'”. אני יודע שזה ניסוח קצת ארוך לשם של קורס… - מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.