כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

מספר דומיינים-בסיומת ישראל ואחרים + -מה טוב לקדם

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

בס”ד
    לאורי שלומות, – בהמשך לשאלותיי עוד 2 שאלות והבהרה ברשותך (כי נדמה לי שלא ענית לי על זה – סליחה)
    ראשית –
    מצטער שלא הצלחת להיכנס כי טעיתי מרב מהירות בכתיבת השם (פעמיים E במקום S)
    הינה הכתובות : http://www.safetyprofessionals.net
    http://www.safetyprofessionalskey.co.il

שנית – ברשותך אנסה לנסח בצורה קצת שונה
    לגבי קידום אתרים – כשכתובת האתר מופיעה בגוגל כתוצאת חיפוש – ככתובת ארוכה אך מופיעה בה רמזים/מידע
    העשויים לקדם את הרצון ללחוץ על הקישור כגון SafetyProfessionalsKey אצלי – האם זה עדיף או שמא כדאי להתמקד בכתבות קצרה
    כגון Safetykey שלא רומז יותר מידי מה ומי עומד מאחרויו ו/או איזה יתרון על כתובות אחרות ומאידך קל להקליד ולזכור לגולש?
    חשוב לציין שכרגע – נקודת המוצא שרב קהל היעד טרם מכיר את שם האתר הזה ועליו להתחרות מול אתרים ותיקים ומוכרים אולי?

שלישית –
    האם לדעתך מישהו מחו”ל שרואה כתובת Co.Il לא יחשוב זה לא רלוונטי אליו? ( בהנחה של לי מה למכור לו לחו”ל)?

האם אני מבין ממך שאולי כדאי לעשות כתובת אחת לאתר בארץ וכתובת נוספת לקהל יעד מחו”ל?

תודה וכל טוב
    צבי איזנמן

mamon
    מנהל בפורום

זה פחות קשור לקידום האתר, אלא יותר שאלה שיווקית, ואני באמת לא חושב שיש תשובה ברורה. באופן כללי בדרך כלל הנטייה היא ששמות קצרים עדיפים על שמות ארוכים. ממילא אנשים לא ממש קוראים את הכתובת של האתר לפני שהם לוחצים על תוצאה בגוגל, אלא יותר את הכותרת של התוצאה. לכן אני כן הייתי הולך על קצר. אבל אם האתר שלך כבר קיים זמן מה עם השם הארוך, תשאיר את זה כך, הוותק הוא חשוב.
    לגבי ריבוי הדומיינים, זה מזיק לקידום, מבחינת גוגל כל דומיין הוא כמו אתר בפני עצמו, ויש פה בעצם כמה אתרים עם תוכן זהה, שזה לא טוב.
    מומלץ לעשות כפי שאמרת – אם יש לך קהל יעד מחו”ל, תיצור אתר בשביל חו”ל (ובאנגלית), ותעשה קישורים בין האתר העברי והאמריקאי.
    כך שבסופו של דבר יהיו לך שני דומיינים עיקריים, ולשאר הדומיינים תעשה הפניות קבועות (301) לאותם דומיינים עיקריים.

שבוע טוב, אורי!
    בהמשך לשאלה של צבי, האם מספר דומיינים (אתרים) המאוחסנים באותו מקום לא יפריעו אחד לשני בקידומם העתידי? או שכן ואז עדיף לרכוש דומיין אחד מול אחסון אחד? העניין כאן פחות חיסכון ברכישת אחסון, אלא יותר פוטנציאל הקידום של כל אחד האתרים.
    תודה.

mamon
    מנהל בפורום

יש כאלה שאומרים שאם אתה מפנה מאתר אחד לאחר, ושני האתרים יושבים על אותו אחסון, אז גוגל מבין שבעצם שני האתרים שייכים לך ולכן לא כל כך מתרשם מההפניה מאתר אחד לשני. לפי זה יש הגיון לשים אתרים במספר חברות אחסון שונות.
    באופן אישי אני קצת עושה את זה, אבל קשה לדעת כמה זה באמת משפיע. אז אם יש לך כסף לך על זה, אבל לא נראה שזה קריטי.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו