כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

מקבל מסך לבן כשאני מנסה להכנס לוידג’טים

מוצגות 11 תגובות – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    shstraz
    משתתף

יש לי אתר בוורדפרס. בקטגוריית העיצוב, אני מקבל מסך לבן לגמרי כשאני מנסה להיכנס להתאמה אישית, וידג’טים, כותרת ורקע. תבניות, תפריטים וערוך, נפתחים כראוי.

mamon
    מנהל בפורום

זה תמיד היה ככה או שפתאום זה קרה?

shstraz
    משתתף

יש לי את האתר כבר כמה שנים, זה התחיל לפני כמה חדשים.

אלמוני
    אורח

גם אצלי אותו הדבר? מצאתם פתרון?

mamon
    מנהל בפורום

אין לי איך לדעת בלי להיכנס לחשבון,
    אבל באופן כללי הייתי מנסה כמה דברים:
    1. לעצלנים – לפנות לתמיכה בצ’ט של חברת האחסון. זה אמנם לא משהו שהם חייבים לפתור לכם, אבל ברוב המקרים הם יעזרו. אם הם יגידו לכם שזה לא כלול בתמיכה, נתקו ותתחברו שוב לתמיכה ותגיעו לנציג נחמד יותר…
    2. ללא עצלנים – נסי לבטל את כל התוספים באתר ולבדוק אם זה עזר. אם כן, להפעיל את התוספים אחד אחד וכל פעם לבדוק, עד שתגלי מי התוסף הבעייתי.

אלמוני
    אורח

תודה על העצה. כיביתי את כל התוספים ולאחר הפעלה פרטנית, התברר שהתוסף CKEditor for WordPress הוא זה שעשה את הצרות. השארתי אותו כבוי והכל שב לעבוד.
    שוב תודה

mamon
    מנהל בפורום

תתקין במקומו את התוסף https://wordpress.org/plugins/wp-edit/

אלמוני
    אורח

התקנתי את התוסף wp-edit אבל אני לא רואה שום השפעה על לוח העריכה

mamon
    מנהל בפורום

כנס להגדרות של wp-edit ושם תבחר מה יופיע בלוח העריכה. ברירת המחדל היא באמת דומה לרגיל. אתה צריך להוסיף שם את הכפתורים שאתה רוצה.

shstraz
    משתתף

בע”ה
    תודה על העצה.

mamon
    מנהל בפורום

בשמחה

מוצגות 11 תגובות – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו