- This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 9 שנים, 9 חודשים by mamon.
- מאתתגובות
- ינואר 28, 2015 בשעה 3:12 pm #6781אלמוניאורח
אורי מה שלומך?
1: האם יש לך הדרכה מפורטת לגבי השימוש בסליקה של פייפאל והאופציות שיש שם?
2: האם אתה ממליץ רק עליהם?
3: ראיתי שאת שיעורי הבונוס שאתה נותן אתה לא שם באתר חברים סגור, האם יש אפשרות לסגור באמצעות שם משתמש וסיסמא דף ספציפי באתר שלי שאוכל להפנות לשם את מי שרכש ממני הדרכה?
תודה מראשינואר 28, 2015 בשעה 3:56 pm #6787mamonמנהל בפורום1. אין לנו הדרכה בנושא, מלבד הדרכה על איך להטמיע את הכפתור שלהם באתר (מופיע בסרטוני הבונוס שקיבלת).
2. יש גם ישרלאים טובים. אני משתמש בפייפל כי ברוב מוחלט של הרכיבים יש תמיכה רק בפייפל. אבל אם אתה רק צריך להטמיע כפתור אז בהחלט אפשר להשתמש גם בחברות הישראליות.
3. ודאי שיש, אבל צריך להתקין בשביל זה תוסף, למשל – https://wordpress.org/plugins/membership/פברואר 24, 2015 בשעה 3:20 am #6960אלמוניאורחתודה רבה על התשובות.
1: האם מעבר להטמעת כפתור תשלום לפייפאל ישנו תשלום חודשי כמו למשל קארקום או שהיתרון של פייפאל שהתשלום נגזר רק כאחוז מסויםפ מהמכירה שלי?
2: האם ניתן להגדיר שכאשר אתה עונה לי התשובה תשלח אליי ישירות למייל?פברואר 26, 2015 בשעה 1:43 am #6969mamonמנהל בפורום1. אין דמי מנוי חודשיים בפייפל.
2. כשאתה כותב בפורום בפורום אתה יכול לסמן V שתקבל הודעה שכנוספה תשובה להודעה שלך בפורום. - מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.