כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

עיצוב ב”התאם אישית” לא משפיע על מראה האתר

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    avmeir
    משתתף

אני משתמש בתבנית Weaver Xtreme.
    עברתי לחלון/תפריט “התאמה אישית”.
    ביצעתי כמה שינויים בתפריט זה: הורדתי את כל ה sidebars, הוספתי מסגרות, שיניתי צבעים. כל אלה נראו בסדר בחלון הזה.
    בעיה:
    כל הדברים שביצעתי לא הועברו למראה האתר הסופי. דבר לא עזר: עדכון (טעינה מחדש), סגירה + פתיחה וכ”ד.
    יש לי צילום מסך עם תאור הבעיה. אוכל לשלוח במידת הצורך.

mamon
    מנהל בפורום

1. אני מניח ששמרת אחרי שביצעת את השינויים.
    2. שלח לי בבקשה למייל כתובת אתר, שם וסיסמה ואסתכל רגע.

mamon
    מנהל בפורום

שיניתי לך כאן לno side bars וזה אכן השפיע –
    http://www.avmeir.com/wp-admin/customize.php?return=%2Fwp-admin%2Fthemes.php%3Fpage%3DWeaverX

avmeir
    משתתף

אורי תודה רבה
    1. את הבחירה “ללא sidebar” ביצעתי כבר בתפריט התאמה אישית. למה זה לא תפס ואיפה אתה שינית ?
    2. האם ראית שלפני השינוי שלך הצביעים והמסגרות היו שונים (כותרות אדומות ומסגרות מעוגלות) בין מה שנראה בתפריט התאמה אישית לבין מה שנראה באתר ? אחרי השינוי שלך כל השינויים שביצעתי נעלמו.
    3. עכשיו נכנסתי שוב לתפריט התאמה אישית, ניסיתי לשנות צבעים, לא ראיתי שינוי. הצבעים השתנו רק לאחר ביצוע שמירה.

mamon
    מנהל בפורום

1. לא זוכר איפה שיניתי, אבל עבד…
    2. את כל השאלות האחרות נא לשאול רק בפורום של “איך עושים דברים”. תודה!

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו