כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

רכישת אחסון ב Bluehost

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    אורח

היי אורי
    אני רוצה לרכוש אחסון ב Bluehost. ראיתי שרכישה דרכך גם תעלה לי פחות וגם תועיל לך ואני אשמח לעשות זאת. העניין הוא שכשאני מגיע ל Bluehost אני רואה שהמחיר הוא 3.49 דולר לחודש אם קונים לשלוש שנים. אני רוצה לקנות לשנה אבל אז המחיר הוא 5.99 דולר.
    אם הבנתי נכון, המחיר דרכך יכול להיות 3.49 גם לשנה אחת.
    מה אני מפספס פה ?

mamon
    מנהל בפורום

הי, תודה על הפרגון. בלוהוסט משנים את המחירים שלהם מדי פעם , וכרגע לצערי זה המצב – 3.49 זה רק לשלוש שנים (אם לא תעשה דרכנו זה יהיה 5 ומשהו). בכל מקרה, שים לב שתמיד ניתן לבטל בכל שלב, ולקבל החזר על הזמן שלא ניצלת, כך שמבחינת המחיר עדיף לך לשלוש שנים (כמובן אם יש לך כרגע את הסכום הזה זמין).

אלמוני
    אורח

היי אורי
    רציתי לעדכן אותך שרכשתי אחסון דרך הקישור שלך באתר ממון. עד עכשיו הכל הולך חלק ואני שבע רצון מהאחסון.

mamon
    מנהל בפורום

תתחדש!
    כתוב לי מה הדומיין שלך, כדי שנוכל לשלוח לך את הבונוסים.

אלמוני
    אורח

הדומיין הוא http://www.zimerbagalil.co.il
    תודה

yakov
    משתתף

אורי שלום , קודם כל תודה רבה על העזרה עד עכשיו בהכל , שנית אני רכשתי דרכך אחסון ל3 שנים (yadoot.com) וגם 2 דומיינים בעברית (דרך האתר בוקס שבפרסום אצלך באתר) ועדיין לא קבלתי את הבונוסים אם תוכל לשלוח לי אותם בבקשה … תודה מראש

אלמוני
    אורח

הי אורי,
    רכשתי דרכך איחסון לשנה בבלוהןסט.
    יש לי כבר דומיין (supersplus.co.il), רציתי לדעת מהם שרתי ה-DNS לעדכן ברישום הדומיין (resitrar( ?
    כמו כן, איך מקבלים את ההטבות?
    כמו כן, אני זוכרת שדיברת על קורס שמקבלים דרכך- איך מקבלים אותו?
    תודה,

אלמוני
    אורח

אני רואה שיש 6 תגובות, איפה ניתן לראות אותן? לא מצליחה להעלותן.

mamon
    מנהל בפורום

שלום זיוית,
    תתחדיש על האחסון!
    א. הבונוסים בדרך אלייך.
    ב. הdns זה –
    ns1.bluehost.com
    ns2.bluehost.com
    ג. אני לא בטוח לאיזה קורס התכוונת, יש את הבונוסים שזה בערך עוד 15 סרטונים, ויש קורס קידום אתרים, שזה בתשלום אך יש הנחה משמעותית למי שקנה אחסון דרכנו.

yakov
    משתתף

שלום אורי , לא קבלתי עדיין את הבונוסים ולא ענית לי עדיין על כך .. ‘ שנית לגבי האפשרויות מופיע לי או Addon Domain או Parked Domain אוUnassigned Domain ואחרי שאני יבחר הצעד הרביעי הוא כך או Use an existing directory או Create a new directory תודה רבה מראש

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו