כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

רכישת שטח איחסון עם דומיין הקשור כבר לאתר שנבנה בW

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    ifat
    משתתף

יש לי אתר הבנוי על WIX עם דומיין http://www.derechacheret.com
    ברצוני להעבירו לוורפרס ולפי המלצתך החלטתי ללמוד בקורס שלך, להקים אתר בוורדפרס ולהעתיק את התכנים.
    קניתי אחסון דרך האתר שלך ועקבתי אחר ההוראות בסרטון. ורשמתי את הדומיין שרכשתי לטובת האתר שבניתי בWIX שהוא עדיין פעיל עד שאסיים את האתר בוורדפרס.
    נעצרתי כאשר הוא נתן לי את ההודעה הזאת:
    we noticed the domain you are installing at is not yet with your hosting provider. we can still install this, then once your domain is set up you will be able to see your installation

מה זה אומר ?
    האם עליי להפסיק את ההתקנה ?
    האם הוא יעלה על האתר הקיים שלי ?
    האם יהיה ניתן להשהות ולבקש מגוגל שלא יסרוק אותו עד שאסיים להעתיק את התכנים ?

צריכה מאוד את עזרתך, מקווה שלא הרסתי משהו

תודה מראש

mamon
    מנהל בפורום

אל דאגה.
    תתחילי את ההתקנה מההתחלה,
    ותתקיני על הדומיין הזמני שאת מקבלת מבלוהוסט.
    אחר כך, רק כשתסיימי לבנות את האת רהחדש,
    תעבירי את הדומיין מהוויקס אל החדש
    (זה משהו שאנחנו יכולים לעשות בשבילך בחינם).
    (אגב, כתבתי לך גם ל למייל, תבדקי אם זה נכנס לך לספאם).
    אם תרצי שנתקין בשבילך פשוט מלאי את טופס ההתקנה שקיבלת יחד עם הבונוסים.

אלא

ifat
    משתתף

תודה על תגובתך המהירה 🙂
    אתמול הרי התקדמתי ורכשתי את חבילת האיחסון, שמתי את פרטי האשראי ואף המצאתי סיסמא. ובשלב הבא גם רדשמתי את הדומיין שלי. כיצד כעת אני אשנה את הדומיין לדומיין חינמי שלהם ? הצלחתי להיכנס לחשבון שלי בחברת האיחסון אך איני יודעת כיצד לשמות את הדומיין.

יפעת

mamon
    מנהל בפורום

במייל הראשון שקיבלת מחברת האחסון כשנרשמת, כתוב לך מה הדומיין הזמני שלך, (temporary domain)
    כשאת נכנסת לכלי התקנת האתר אז הוא שואל אותך על איזה דומיין להתקין, פשוט תבחרי בדומיין הזמני.

בכל מקרה, אני יכול לעשות לך את זה בחינם (זה אחד הבונוסים שאנחנו נותנים למי שנרשם דרכנו).
    פשוט מלאי את טופס ההתקנה –
    https://docs.google.com/forms/d/1CiSkUD9UUm2m0HNswGCRyv47LokpBjjs8CQqRl8VBoI/viewform

mamon
    מנהל בפורום

במייל הראשון שקיבלת מחברת האחסון כשנרשמת, כתוב לך מה הדומיין הזמני שלך, (temporary domain)
    כשאת נכנסת לכלי התקנת האתר אז הוא שואל אותך על איזה דומיין להתקין, פשוט תבחרי בדומיין הזמני.

בכל מקרה, אני יכול לעשות לך את זה בחינם (זה אחד הבונוסים שאנחנו נותנים למי שנרשם דרכנו).
    פשוט מלאי את טופס ההתקנה –
    https://docs.google.com/forms/d/1CiSkUD9UUm2m0HNswGCRyv47LokpBjjs8CQqRl8VBoI/viewform

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו