כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

שאלות על תוכנית המקפצה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    אורח

הי אורי
    מנסה לשלוח גם מפה את המייל, מעתיקה לכאן את מה שכתבתי במייל הקודם, אולי כאן תראה אותו

ראשית תודה – נרשמתי לקורס החינמי שלך לבניית אתרים וזה לגמרי נראה אפשרי אפילו למישהי ממש לא טכנולוגית כמוני, יחד עם זאת אני לגמרי מאמינה שהשירות שלך “המקפצה” – ממש מתאים לי ויכול לחסוך לי שעות רבות של התעסקות.

נכנסתי לתבניות של פוז’ו – קצת קשה לי לבחור איזו תבנית הכי מתאימה, ובכל זאת רציתי לשאול כמה שאלות:
    אני רואה שפוז’ו מאפשרת להוריד את התבניות השונות בחינם, ללא עלות בכלל. האם זה נכון או שפספסתי משהו? כשאני נכנסת לפרטים על התבניות השונות יש כפתור שמאפשר להוריד אותן בחינם. האם יש איזשהו תשלום בהמשך או שזה אכן חינם?
    במידה וזה אכן בתשלום, האם יש אפשרות לעבור מתבנית אחת לתבנית אחרת של פוזו’, אם אחרי ההתקנה הגעתי למסקנה שהתבנית לא כל כך מתאימה?
    תוך כמה זמן מקבלים את האתר, אם אתה או מישהו מהצוות שלך בונה לי אותו במסגרת המקפצה?
    מה שאני צריכה תכל’ס כדי שתעמיד לי את האתר זה לתת לך רק את האחסון והדומיין? אני מעוניינת לקנות אחסון דרכך

מחכה לתשובתך (בקוצר רוח, אני חייבת לציין 🙂 בא לי כבר שהאתר שלי יהיה באויר )
    ושוב תודה

mamon
    מנהל בפורום

הי,
    כן – פוז’ו החליטו באפריל 2019 להפוך את התבניות שלהן לחינמיות.
    זה אומר שעקרונית את יכולה לעשות את זה לבד ולחסוך כסף.
    המקפצה נועדה רק אם בא לך שנעשה את זה בשבילך, כדי שתחסכי את הזמן.

אם תחליטי לשנות אתבנית, אז כיוון שזה חינם – תוכלי לעשות את זה לבד כמה שתרצי באופן חופשי.
    אבל אם תרצי שאנחנו נשנה לך אחרי שכבר עבדנו על התקנת התבנית הראשונה, תוכלי לבקש מאיתנו את השינוי פעם אחת.

אם יש עוד שאלות אל תהססי

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו