כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

שם אחסון זמני נשאר

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    משה
    משתתף

שלום אורי.
    1.קניתי אחסון בבלוהוסט לאתר שהעברתי ממקום אחר והשתמשתי בכתובת הזמנית שנתנו לי עד שה DNS יעבור.
    וקרה משהו מוזר, כשאני נכנס לאתר בדף הבית הוא נותן את הדומיין הרגיל אבל כשאני עובר לדפים אחרים או ל wp-admin הכתובת נשארה כמו הזמנית כמו זה למשל #/http://69.145.124.152/~m—-o.
    איך אני מחזיר את זה לדומיין רגיל?
    2. איך אני יכול לעשות שכל מי שנכנס לאתר תוצג לו הודעה האתר בבנייה?
    3. יש עוד דיון שלי שעדיין פתוח בקשר לטופס הרשמה באתר.אם תוכל אשמח לתשובה בהקדם. כמובן אם זה לא מורכב מדי.
    בתודה מראש.

mamon
    מנהל בפורום

1. כנס להגדרות > כללי
    ותראה שם את כתובת האתר, שנה את זה מהדומיין הזמני לדומיין הקבוע
    2. ממש לא מומלץ מבחינת קידום בגוגל. ממילא אף אחד לא יראה את האתר שלך לפני שקצת תקדם אותו, וגורם הוותק משמעותי אצל גוגל.
    3. איזה?

משה
    משתתף

לגבי הודעת האתר בבנייה.
    זה אתר ישן כך שאנשים כן נכנסים אבל שמתי תוסף שנקרא coming soon ובהגדרות שם מופיע שזה נותן דף 503.
    זה גם פוגע בקידום?
    דיון פתוח- http://www.mamon.biz/%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D/%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%90%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9F-%D7%95%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%9C%D7%AA-%D7%90%D7%AA%D7%A8/67-%D7%A6%D7%95%D7%A8-%D7%A7%D7%A9%D7%A8-%D7%91%D7%90%D7%AA%D7%A8

mamon
    מנהל בפורום

מה הכוונה זה נותן דף 503?

על הדיון הפתוח עניתי שם.

משה
    משתתף

כתוב שם בהגדרות return code 503, יש גם אופ’ לקוד 200.
    קראתי פעם בתשובה של גוגל על תוסף שסוגר את האתר לשבת שאם זה נותן קוד 503 שזה לא פוגע בקידום.
    ועל הדיון לא ראיתי תגובה,(בקישור ששמתי בתגובה הקודמת)

משה
    משתתף
    mamon
    מנהל בפורום

כדי להבין את הבעיה תתקין את הפלאגין שיותר את הבעיה ותן לי שוב קישור לאתר כדי שאראה מה בדיוק הבעיה.

משה
    משתתף

1. הבעיה הראשונה נפתרה. תודה.
    2. התוסף עובד יופי ,רק שאלתי אם זה פוגע בקידום כשזה נותן קוד 503. (זה משהו כמו קוד 404 כשדף לא נמצא,לא? רק שזה אומר שזמנית השירות לא זמין.)
    3. תודה על התגובה שם.

mamon
    מנהל בפורום

לא אמור לפגוע בקידום, כל עוד תמהר וזה באמת יהיה זמני.
    (אני כאמור חושב שבכלל לא כדאי לעשות את זה, ועדיף שהאתר יהיה זמין, ותשים שם איזה הודעה שהאתר בשיפוצים).

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו