כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

תגיות

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 18 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

שלום אורי ויישר כח על השיעור המעניין.
    רציתי לשאול לגבי תגיות. אני הכנסתי בכל הפוסטים תגיות אבל זה לא מופיע באתר עצמו , רואים זאת רק בוורדפרס. איך עושים שזה יופיע גם בדפי האתר?

mamon
    מנהל בפורום

תתקין תוסף כזה למשל – https://wordpress.org/plugins/ultimate-tag-cloud-widget/
    ואז יהיה לך ענן תגיות בצד האתר (איפה שתחליט לשים את הווידג’ט).

שלום אורי, יש לי שאלה לגבי הקישוריות שמופיעות בדף הבית של האתר. איך אני מגיעה אליהם בוורדפרס?

mamon
    מנהל בפורום

איזה קישוריות ובאיזה אתר?

mamon
    מנהל בפורום

איזה קישוריות ובאיזה אתר?

באתר http://haravakiva.co.il/moel/

גם התמונות בדף הבית וגם הקישוריות: אודות, המלצות, גלריה, מאמרים, תעודות, קרא עוד וכו’ איך אני מגיעה אליהם בוורדפרס ומכניסה מילות מפתח?

mamon
    מנהל בפורום

הקישורים האלו הם בעצם התפריט, זה לא כמו קישור שתא מוסיפה בטקסט.
    כדי לשנות:
    עיצוב > תפריטים > בוחרים בפריט שרוצים לשנות, ושם מכניסים טקסט גם ל – Title Attribute, שזה הטקסט שיראו כשעובירם על זה מעל העכבר.

לגבי התמונות שלך,
    התמונות זה משהו שאני מניח שהכנסת דרך התבנית, תבדקי בתבנית אם יש אפשרות כזו.
    תוכלי לשים פה צילום מסך של האזור בניהול התבנית שבו מכניסים את התמונות, ואכו לראות אם יש שם אפשרות כזו?

התקנתי את התוסף באתר http://haravakiva.co.il/.
    איך אני נכנסת לערוך אותו? הוא לא מופיע בהגדרות בוורדפרס, ואיך בדיוק קובעים היכן יופיע ענן התגיות?

2. באתר הנ”ל בדף הבית למטה מופיעות מילות קידום (ליד כל הזכויות שמורות) איך אני מגיעה אל האזור הזה כדי להוסיף מילות מפתח/ לשנות וכו’?

תודה רבה!

אורי שלום,
    בנוגע לאתר: haravakiva.co.il
    לאחר שנכנסתי לעיצוב >תפריטים>וערכתי את הTitle Attribute קרה דבר מוזר מאוד. אין לי הסבר. כל התוכן המילולי נעלם מדפי האתר. חוץ מגלרית תמונות ותעודות שזה תוכן ויזואלי, הכל נמחק.
    קטגוריית מאמרים, אודות הרב, שאלות נפוצות והמלצות – הכל נעלם!
    מה שיותר מוזר הוא שבוורדפרס אני רואה הכל רגיל וכל הפוסטים משוייכים נכון, אבל באתר מי שנכנס לא רואה את כל הקטגוריות שציינתי.
    חייבת עזרה דחוף!!!!

mamon
    מנהל בפורום

תוכלי לשלוח לי למייל כתובת אתר שם וסיסמה?

mamon
    מנהל בפורום

אני רואה ש”אודות” עובד כמו שצריך. מה הופיע ב”מאמרים” וב”שאלות”? זה היה פשוט מאמר אחד או שזה היה הפניה מיוחדת למשהו אחר?

האודות עובד כי זה עמוד ולא פוסט. בעמוד אפשר להכניס רק כתבה אחת וזה מה שעשיתי. אבל במאמרים ובשאלות נפוצות היו מלא פוסטים מתחת לכל קטגוריה (בערך 22 מאמרים! ו15 שאלות). והכל ירד לי. אשמח אם תיכנס ללוח הבקרה עם פרטי הגישה ששלחתי לך ותנסה לראות מה הבעיה. ממש תודה.

דרך אגב אתה יכול להיכנס לאתר השני ולראות את הסגנון במאמרים ובשאלות נפוצות. כך בדיוק היה גם באתר חופות. הם בנויים בדיוק אותו דבר.
    אתר ברית http://haravakiva.co.il/moel/

mamon
    מנהל בפורום

טוב, אני חושב שעכשיו זה בסדר.
    כנראה כשהוספת את הטקסט לתפריט, איכשהו בלי כוונה הפכת את זה מ”קטגוריה” לסתם עמוד תוכן (שהיה ריק).

או אורי תבורך!!!! כבר שבוע נודדת שנתי מעיניי על עמל של כמה שנים!
    ממש ממש תודה רבה, לא הבנתי כל כך מה עשיתי שגרם לבעיה,
    אבל בכל מקרה אם אתה יכול לסדר גם את ההמלצות כי גם שם התוכן נעלם.
    שוב תודה רבה , עזרת לי מאוד!

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 18 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו