כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

תוסף לטקסט עשיר

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    אורח

תוסף שניתן דרכו לעשות את הטקסט עשיר, כמו בוורד. ניסיתי המון תוספים ולא התלהבתי. כל אחד מוסיף עוד איזה נקודה אבל האם יש משהו שיש לו קשת רחבה של עריכה המלל?
    תודה אורי, אין כמוך!! ממליץ עליך בחום לכל מי שבתחום (וגם למי שלא…)

mamon
    מנהל בפורום

נא לשאול שאלות כאלה בקטגוריה של “איך עושים דברים”.
    ההוראות לרישום לקטגוריה כתובות בדף של הקטגוריה כאן –
    http://www.mamon.biz/%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%AA%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%94/%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%90%D7%AA%D7%A8%D7%99%D7%9D

אלמוני
    אורח

חשבתי שבקורס המלא אני יוכל גם להיכנס לפורום התמיכה, ואני רואה שזה לא קורה

mamon
    מנהל בפורום

נכנסת לקישור שרשמתי בהודעה הקודמת? הרי כתוב שם איך אתה נרשם לפורום בחינם, בדיוק כפי שאכן הבנת.

אלמוני
    אורח

זה לא בחינם – הוא מפנה אותי לפייפאל

mamon
    מנהל בפורום

ומה המחיר שכתוב בפייפל?

אלמוני
    אורח

לאחר שלושה חודשים 19 לחודש – סומך עליך שבאמת אני לא יתחייב לאחר שלושה חודשים.

mamon
    מנהל בפורום

כמה ימים לפני סיום תקופת הניסיון תקבל מייל תזכורת. כדי לא להתחייב תצטרך לבטל את המנוי (תוכל פשוט לכתוב לנו למייל).

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו