סך הכל היתה לי חוויה טובה מאוד בקורס - אורי מסביר דברים בצורה מאוד עניינית ואיפה שהיה צריך לערוך הסבר חדש כי התוכנות התעדכנו הוא השלים לנו את החסר. האתר התקדם בדירוג לעמודים גבוהים אבל עדיין יש לי עוד דרך, אבל לפחות עכשיו יש לי כלים יותר טובים להתמודד. לפעמים קצב ההתקדמות בשיעורים היה טיפה איטי לטעמי האישי ואפשר היה אולי לשדך כמה שיעורים אחד עם השני. הדבר העיקרי שחסר לי בקורס הוא מה עושים כשהוא נגמר - הצעתי היא לעשות רשימת מטלות, אפילו רשימה עם לו"ז כדי שיהיה קל לעקוב ולבצע של כל מיני דברים שצריך לעשות באופן שוטף כדי לקדם את האתר לאחר הקורס. הייתי שמחה גם ליותר העמקה לגבי גוגל אנליטקס - מערכת מאוד מורכבת, היה עליה שיעור אחד ואפשר היה ללמוד עוד. משהו שמאוד הרווחתי מהקורס היה שבאחד הוובינרים אורי עבר על האתר שלי באופן אישי ונתן כמה המלצות לשיפור- זה מאוד חידד לי דברים כי אורי ניתח בעיות באתר שלי בצורה חדה. אני לא יודעת אם כל המשתתפים זכו בניתוח שכזה אבל לי זה מאוד עזר. היתי ממליצה אולי להוציא את זה ממסגרת הוובינר, שלא כולם נחשפים אליו, ואולי אפילו להעביר את זה למעין פינה יומית במהלך הקורס בו נבחר כל פעם אתר אחד ואורי מעביר עליו ביקורת. אפשר ללמוד מזה הרבה. וזה לא חייב להיות בוידאו - זה יכול להיות גם כצילום מסך עם המלצות לשיפור של אורי מתחת.. ובנימה אישית - מאוד נהניתי מהדרך שבה העברת לנו את השיעורים, הגישה שלך והסבלנות, אין הרגשה של שרלטנות כמו שיש בהרבה מהקורסים באינטרנט כיום. תודה רבה :) גלי